O nas

Ania – pisarka i miłośniczka dobrego jedzenia (szczególnie potraw swojej siostry).  Więcej o mnie na stronie:  www.annarydzewska.pl .

Agata – biotechnolog żywności, dietetyk, ekspert z branży owocowej. Autorka kulinarnych doskonałości, konsekwentnie walcząca z wszelkimi glutaminianami, emulgatorami i innym ohydztwem, które znajduje się w przetworzonej żywności. Zwolenniczka slow food, która lubi wiedzieć, co jedzą jej bliscy. Miłośniczka kuchni polskiej, która lubi też poeksperymentować ze smakami z całego świata. Jedno jest pewne – w jej kuchni nie znajdziecie nudy kulinarnej!

Print Friendly, PDF & Email

5 Replies to “O nas”

  1. Kochana czytam ten blog z takim wielkim uśmiechem Jesteście genialne takie pyszne i do schrupania Aż mi się chce usiąść w kuchni Agaty i zajadać się z Tobą tymi cudami

  2. Moje Drogie zachwycacie! Kuchnia Agaty jest wyśmienita, nie raz miałam okazję się delektować, a ciasta – magia i niebiańsko pyszne. Bardzo się cieszę, że tworzycie tego bloga! Polecam każdemu ❤️

  3. Robisz coś pierwszy raz? Przerażenie w oczach? ale na tej stronie tego nie odczułem. Przepisy bardzo dokładne a zarazem naprawdę smaczne, a te historyjki wprawiają,że chce się coś robić w kuchni dla drugiej osoby. Szczerze polecam a uśmiech i satysfakcja gwarantowana a żołądek zdrowo “pełny”. Ps: Taka zawsze była moja rada: ucz się gotować, a więc próbuj nowych przepisów, wyciągaj wnioski z własnych błędów, bądź nieustraszony i przede wszystkim miej z tego zabawę!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.